Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αυτά είναι τα νέα γραφεία της ΝΔ

    


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετακομίζει από τα γραφεία της Συγγρού στο Μοσχάτο και ήδη έκανε χθες αποχαιρετιστήριο πάρτυ. (Pics)
 

Η Νέα Δημοκρατία μετακομίζει από τα γραφεία στη Συγγρού, όπου μεταφέρθηκε επί Αντώνη Σαμαρά εγκαταλείποντας το νεοκλασικό της Ρηγίλλης, σε νέο κτίριο στο Μοσχάτο και μάλιστα διοργάνωσε χθες αποχαιρετιστήριο πάρτυ με σύνθημα #allazoyme_edra.
 

                         

Τη μετακόμιση είχε ανακοινώσει αμέσως μόλις “έκλεισε” ο νέος χώρος, τον περασμένο Φλεβάρη, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω facebook, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τον οικονομικό παράγοντα της αλλαγής έδρας.
Το κτίριο της Συγγρού, οπου η ΝΔ είχε εγκατασταθεί επί Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα πολυδάπανο, καθώς το ενοίκιο άγγιζε τα 95.000 ευρώ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει πλέον 9.800 το μήνα, γεγονός που θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια να μπουν στα τάξη τα χαώδη γαλάζια οικονομικά.
Στο νέο κτίριο όμως συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης, όπως φαίνεται και στις φωτογραιες      

Αρχικά στόχος ήταν η μετακόμιση να είχε ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα, ωστόσο λόγω του συνεδρίου αλλά και καθώς το κτίριο δεν ήταν έτοιμο μετατέθηκε για το καλοκαίρι, αρχικά για Ιούνιο και τελικά για Αύγουστο. Σε κάθε περίπτωση, το φθινόπωρο θα βρει τη ΝΔ σε νέα έδρα και όπως ελπίζουν στην ηγεσία της, σε ένα νέο ξεκίνημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: